MERKEN

Huidstudio Ramona streeft ernaar uw huid in topconditie te brengen en te houden.
Bij Huidstudio Ramona wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige merken.

Salonnepro is een Nederlands, eerlijk en transparant merk. De juiste werkstoffen worden gebruikt die belangrijk zijn voor het verbeteren van de huid, in de juiste concentraties. Zonder parabenen, silicone, PEG en alcohol.

De producten ziin niet op dieren getest, ze hebben geen chemische toevoegingen. Er wordt enkel gebruik gemaakt van organische ingrediënten.

De visie van SalonnePro is het ontwikkelen van producten met de juiste prijs- kwaliteitsverhouding. De producten zijn van de hoogste kwaliteit en worden geformuleerd door verschillende vooraanstaande laboratoria.

Jojoba Care heeft een breed scala aan producten welke worden afgestemd op uw huidsoort en wensen.

De verzorgingsproducten bevatten natuurlijke ingrediënten op basis van Jojoba olie en andere plantenextracten.
Daarnaast zijn de producten niet op dieren getest en zijn vrij van parfums.
Jojoba Care is efficiënt en heeft een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Jojoba Care richt zich op huidverbetering en huidverzorging!

Lycon is de marktleider op het gebied van harsen van lichaam en gezicht. Lycon verwijdert haren al vanaf 1 mm. De Lycon hars bestaat uit natuurlijke ingrediënten aangevuld met aromatische oliën. De hars is super elastisch en hecht gemakkelijk aan de haren. Daarnaast is de hars voedend en verzorgend en kan het gebruikt worden op lage temperaturen. De behandeling is daardoor comfortabel en de huid voelt na de behandeling glad en zacht aan.
Copyright 2024 © Huidstudio Ramona